Kwispels Sparen

Kwispels Sparen

Bij Kwispel en Zo spaar je automatisch voor ‘Kwispels’. Je ontvangt 1 kwispel per euro en elk kwispel heeft een waarde van € 0.04 eurocent. Bij iedere bestelling wordt het aantal gespaarde kwispels weergegeven, die je in kunt wisselen bij een volgende bestelling.

Voordelen van het spaarpunten programma voor geregistreerde klanten
Wanneer je een account bij ons aanmaakt geeft je dit de mogelijkheid om punten te sparen en op een later moment bij een bestelling in te wisselen. De punten zijn een extra voordeel voor onze trouwe klanten en is onze manier om je als vaste klant te bedanken.

Tijdens het afrekenen kunt u zien hoeveel kwispels je krijgt, en hoeveel je er al heeft.

Verdien extra Kwispels:

  • Plaats een Website review je krijgt nadat je een bestelling bij ons hebt geplaatst, na een aantal dagen een link om je beoordeling te geven. Na je beoordeling krijg jij als waardering van ons een waardebon met 15% korting op je volgende bestelling
  • Plaats een Product review en ontvang 25 kwispels extra! Je krijgt na aankoop een mailtje van ons, daar staat in hoe je je gekochte product een beoordeling kan geven. Heb je meerdere producten gekocht geef zo allemaal een review, en verdien er max 125 kwispels mee!
  • Maak een account en je krijg 15 kwispels extra!
  • Bij elke 5e bestelling krijg je 50 kwispels extra! De 10e bestelling weer 50 en ga zo maar door.

Je kunt je kwispels verzilveren als je een artikel koopt vanaf 25 euro. je kunt alleen kwispels sparen als je een account heeft aangemaakt!!

Indien je bent ingelogd kan je ook in je account uw puntensaldo zien. De link naar je account vind je in onze menu balk of klik hier.