Klanten Reviews

Schrijf een review!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
12 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van 5 (12 stemmen)
Hein uit Herkenbosch heeft geschreven op 30 april 2020 om 14:32:
Bestelde kattenbakzand in eerste instantie niet leverbaar. Betaalde bedrag werd héél snel teruggestort. Keurig!
Via klantenservice nieuwe bestelling geplaatst. Keurig en vriendelijk begeleid. Geplaatste bestelling inmiddels geleverd.
Eerste indruk is zondermeer uitstekend. Voor herhaling vatbaar.
Vind-ik-leuks 1
... Wissel deze metabox.
Linda janssen heeft geschreven op 7 februari 2020 om 16:30:
Leuke en mooie items die niet in elke winkel verkrijgbaar zijn. Snelle verzending en goede prijzen.
Vind-ik-leuks 1
... Wissel deze metabox.
Marc heeft geschreven op 6 december 2019 om 12:09:
Origineel product aanbod, zeer snelle levering. Netjes verpakt.
Vind-ik-leuks 1
... Wissel deze metabox.
M v Beek heeft geschreven op 4 november 2019 om 08:28:
Hele goede service! Leuke producten en heel vriendelijk personeel.
Vind-ik-leuks 1
... Wissel deze metabox.
Wilma Hummeltjes Gersjes heeft geschreven op 23 oktober 2019 om 12:20:
Snelle correcte levering ??zeer tevreden !!
Vind-ik-leuks 0
... Wissel deze metabox.
Wilma Gersjes heeft geschreven op 26 augustus 2019 om 18:56:
Snelle levering en een stuk goedkoper dan andere webshops voor dieren.
Vind-ik-leuks 1
... Wissel deze metabox.
Elise heeft geschreven op 23 juli 2019 om 07:40:
Fijne webshop, snelle levering en mooie kwaliteit! Kortom Super!
Vind-ik-leuks 1
... Wissel deze metabox.
Helga van Rooijen heeft geschreven op 18 juli 2019 om 16:37:
Erg snelle levering, donderdag besteld, vrijdag in huis. goed verpakt! Leuke voerbakjes en waterbak voor de poezen gekocht, voor herhaling vatbaar om hier weer wat te bestellen.
Vind-ik-leuks 1
... Wissel deze metabox.
Margaret de Zeeuw heeft geschreven op 8 juli 2019 om 07:20:
Snel geleverd, Goed ingepakt, duidelijke website om je artikelen te vinden, aanrader om te bestellen.
Vind-ik-leuks 1
... Wissel deze metabox.

LAAT EEN REVIEW ACHTER!

Wij waarderen het zeer dat je een beoordeling achterlaat, als blijk van waardering krijg je van ons na beoordeling van je review, 50 kwispel punten GRATIS in je account! Met deze kwispel punten kun je sparen voor leuke kortingen. op je bestellingen.