Herroepingsrecht

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u ons Retourformulier invullen op onze website, en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren
U heeft geen recht op garantie als een van de volgende punten zijn geconstateerd:

Het product is beschadigd door achterstallig onderhoud.
Het product is beschadigd door normale slijtage.
Het product heeft defecten door onheil van buitenaf (Zoals Val-, Zand-, Vocht-, waterschade

Zodra wij vast hebben gesteld dat u recht heeft op garantie gaan wij proberen het product de repareren. Zodra dit niet lukt of onredelijk is, kunt u een vervangend product ontvangen of het gehele aankoopbedrag vergoed krijgen.

Het is ook mogelijk om uw order te retourneren zonder gebruik te maken van het retourneren via TntPost. In dat geval kunt u het modelformulier voor herroeping downloaden en op uw eigen kosten de retourzending versturen aan: