DISTRICT 70 | YOUR PET’S FAVOURITE SPOT

District 70 | your pet’s favourite spot

District 70 ontwerpt moderne katten- en hondenmeubels die aan de behoeften voldoen van zowel stijlvolle baasjes als hun viervoetige vrienden. Het oog wil ook wat en daarom is het leuk als een mand bij je interieur past; niet dat jouw huisdier zich hier druk om maakt terwijl hij ligt te dromen over zijn volgende avonturen.

District 70 | NORDIC

De echte luxe poes gaat natuurlijk voor niets minder dan een echte sofa. De NORDIC is bekleed met zachte pluche waarin ze vele uren zullen wegdromen. Behalve het verwennen van jouw kat met zijn nieuwe district, wil je tegelijkertijd ook je eigen interieur een nieuwe uitstraling geven. De NORDIC vormt de perfecte aanvulling op een modern Scandinavisch interieur!

DISTRICT 70 SARDINE

De SARDINE is een unieke combinatie tussen een krabpaal en schuilplaats. Als je op zoek bent naar een rustgevende plek voor jouw viervoeter hoef je nu niet meer verder te zoeken. Nieuwsgierige katten kunnen bovenop het sardienen blik klimmen en dit gebruiken als uitkijkplatform.

District 70 COZY Kattenmand

Katten kunnen tot 16 uur per dag slapen en houden het daarbij het liefst zo warm en knus mogelijk. Het eenvoudige ontwerp van de COZY biedt jouw kat een perfecte moderne ligmand waar hij heerlijk in kan ontspannen. Het zachte kussentje aan de binnenkant maakt de mand tot een fijn bedje. De COZY is onderhoudsvriendelijk en het kussentje kan met de hand gewassen worden op 30 graden. De COZY is beschikbaar in vier stijlvolle kleuren.

District 70 | CASA

Op zoek naar een stijlvol kattenhuisje? Laat jouw kat de unieke CASA ontdekken en het wordt gelijk zijn favoriete slaapplaats. Geen huis is daarom compleet zonder de CASA welke de ideale schuilplaats biedt voor jouw kat. Dit kattenhuis is gemaakt van hoogwaardig canvas en complimenteert daardoor ieder interieur.

District 70

Alle katten en hondeneigenaren weten dat hun harige vrienden een groot deel van de tijd op hun favoriete plek doorbrengen. District 70 is geïnspireerd door het feit dat katten en honden ongeveer 70% van hun tijd op dezelfde plek doorbrengen – of zoals wij het graag zouden noemen – hun district. Wij bieden deze slaperige honden en katten een comfortabel maar stijlvol district om lekker in uit te rusten!

Kijk op onze website we hebben leuke District 70 katten en Honden artikelen na nog meer leuke soorten manden en krabpalen voor je hond of kat!