Oververhitting bij huisdieren voorkomen, verhelpen en herkennen !

oververhitting huisdier

De zomer komt er weer aan en dieren en mensen vinden het dan heerlijk om in de zon te liggen. de kat gaat lekker na buiten, we zetten een ren op voor onze konijnen. Maar dit kan ook gevaarlijk zijn voor onze huisdieren de warmte, hond, katten en konijnen kunnen niet zweten, zoals wij dat wel kunnen als mens,

Yourdog natuurlijke hondenvoeding

Yourdog natuurlijke hondenvoeding

Jouw hond op de eerste plaats, dat is waar wij van Yourdog voor staan!

Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten staan daarom centraal in de ontwikkeling en samenstelling van ons betaalbare rasspecifieke hondenvoer. Voor ons geen concessies, geen kunstmatige toevoegingen of niet te herleiden bijproducten. Wij bieden alleen het beste voor jouw hond; natuurlijke, eerlijke voeding.

Hoe vermaak je je konijn?

hoe vermaak je je konijn

Rennen en springen, graven en knabbelen, konijnen zitten bijna nooit stil en zijn altijd bezig. Ze graven vaak gangen onder de grond, zoeken na voedsel en spelen met soortgenoten. 
Dit is natuurlijk gedrag van een konijn, en moeten ze ook als huisdier kunnen vertonen. Met lichamelijke inspanning en speel goed, voldoende ruimte en beweging houd je je konijn fit en gezond.

“ook de hond hoeft zich niet te vervelen deze vakantie!”

Kong goodie ribbon (13,5X3X5 CM)

Het is vakantie! Anders dan voorgaande jaren blijven we massaal in eigen land. Dat betekent thuisblijven en meer dagjes weg, en dus: honden die meer uren alleen thuis doorbrengen. Hoe houden jouw klanten hun hond gedurende die tijd bezig en voorkomen ze dat hun viervoeter door verveling begint met bijten aan meubilair, plinten of de schoenen van de kinderen? Juist, met de KONG Goodie Ribbons!