Vlooien en teken op natuurlijke wijze bestrijden met de producten van Biofood.

Biofood Hondensnoepjes

Vlooien en teken op natuurlijke wijze bestrijden met de producten van Biofood. Met de heerlijke gist tabletten en schapenbonbons waar knoflook in zit ja je de strijd aan zonder gif met onnodige gasten. 

Knoflook staat al jaren bekend als effectief middel voor het verjagen van vlooien, teken en muggen. De etherische oliën in knoflook dekken de melkzuurgeur van de huid af, waardoor de grootste trigger van vlooien, teken en muggen wegvalt. Bovendien is de geur van knoflook zeer onprettig voor deze parasieten, waardoor zij op natuurlijke wijze worden afgeweerd.

Biofood hondensnoepjes

Biofood maakt handig gebruik van deze natuurlijke eigenschappen met de Biofood gisttabletten en schapenvetbonbons met knoflook.
De Biofood tabletten zijn samengesteld uit gist, vitamines, mineralen en aminozuren, waardoor ze naast voor de afweer van vlooien en teken ook zorgen voor gezonde huid, vacht, nagels, darmen en lever. Gist levert bovendien op natuurlijke wijze energie en biedt zo met zijn hoge gehalte aan werkzame stoffen ondersteuning aan de algehele gezondheid van het dier.
 
Het zelfde geldt voor de schapenvetbonbons: vetten zijn de voornaamste bron van energie, die door de dierlijke oorsprong erg goed verteerbaar is. Biofood schapenvet is ‘koud’ bereid en niet verhit: dit voorkomt dat de essentiële vetzuren verloren gaan tijdens het productieproces. Hierdoor zijn de Biofood bonbons rijk aan omega 3, 6 en 9 vetzuren, die ondersteuning bieden aan de voedselopname, vertering, darmflora, eetlust, gewrichten en natuurlijk de huid en de vacht.
 
Het is een ideale traktatie de Biofood tabletten. en schapenbonbons met knoflook, en zo kunt u zonder gif de strijd aan met teken en vlooien.

Biofood hondensnoepjes

Dit bericht is gepost in hond. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee zorgen we bijvoorbeeld dat jouw winkelmandje wordt onthouden. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
×