Uw huisdier goed verlicht!

Uw huisdier goed verlicht!

Wat is er belangrijker dan veiligheid? In de herfst en winter wordt het steeds eerder donker en daarbij is goede zichtbaarheid van levensbelang, voor jouw klanten, hun hond en omringende weggebruikers. Het is daarom zaak altijd goed verlicht op pad te gaan tijdens wandelingen met de hond. Help jouw klanten daarbij met ons uitgebreide assortiment lichthalsbanden, reflectiemateriaal en lampjes.

De laatste jaren zijn met name lichthalsbanden aan een ware opmars bezig. Deze kun jij jouw klanten aanbieden in de vorm van de Trixie USB flash-halsband. Jouw klant kan kiezen tussen een nylon of siliconen-variant met ingebouwd licht, dat in te stellen is op zowel knipperlicht als standlicht. Opladen wordt eenvoudig gedaan met de bijbehorende USB-kabel, waarna de halsband gedurende drie tot vijf uur tot op een afstand van wel 400 meter zichtbaar is. En nóg moderner is de transparante USB Flash Light halsband van glasvezelkabel, die door de doorzichtige behuizing nog meer licht laat zien en op één laadbeurt zelfs zes tot veertien uur werkzaam is. De halsband is eenvoudig op maat te knippen voor een comfortabele pasvorm en laad het snelste op van alle halsbanden, het nieuwste van het nieuwste dus!

lichthalsband

wil je je huisdier reflecterende zichtbaarder maken? Dan kan gekozen worden voor losse lampjes, of aan halsband, looplijn of rollijn te bevestigen. Zo heeft Flexi bijvoorbeeld een lichtsysteem dat aan de behuizing van de rollijn bevestigd kan worden.

Deze lamp heeft een wit voor- en rood achterlicht waardoor mens en hond goed zichtbaar zijn als deelnemer van het verkeer. Voor aan de halsband kan gekozen worden voor het Flasher veiligheidslampje van Trixie.
Dit spatwaterdichte lampje maak je eenvoudig vast aan halsband of looplijn en kun je gebruiken zonder  op te laden: het lampje werkt op batterijen en werkt op een batterij 20 tot 45 uur.  

Lichtlampje

Halsbanden HondAl onze Halsbanden!

Dit bericht is gepost in hond. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee zorgen we bijvoorbeeld dat jouw winkelmandje wordt onthouden. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
×