“ook de hond hoeft zich niet te vervelen deze vakantie!”

Kong goodie ribbon (13,5X3X5 CM)

Het is vakantie! Anders dan voorgaande jaren blijven we massaal in eigen land. Dat betekent thuisblijven en meer dagjes weg, en dus: honden die meer uren alleen thuis doorbrengen. Hoe houden jouw klanten hun hond gedurende die tijd bezig en voorkomen ze dat hun viervoeter door verveling begint met bijten aan meubilair, plinten of de schoenen van de kinderen? Juist, met de KONG Goodie Ribbons!

De KONG Goodie Ribbon is uniek kauwspeelgoed voor de hond, dat perfect is tegen verveling. Het speelgoed is gemaakt van het bekende KONG rubber: rood voor de classicvariant, en zwart voor de Extreme-uitvoering. De Ribbons hebben een unieke vorm: ze lijken op een bot en bevredigen daardoor de natuurlijke kauwinstincten van de hond. Door de langgerekte vorm is dit speeltje ook bijzonder geschikt om samen met de hond mee te spelen en kan de hond er tevens lekker mee gooien en smijten.

 

Wat extra bijzonder is aan de Goodie Ribbons, zijn de Goodie Gripper ribbels. Het speeltje heeft namelijk vier holtes waarin jouw klanten snacks voor hun hond kunnen verstoppen. Dit kunnen droge snacks zijn, maar ook de dagelijkse droge brokken of juist pasta’s zoals KONG Easy Treat, pindakaas of paté. De Goodie Gripper ribbels in de holtes zorgen ervoor dat de hond meer moeite moet doen om de traktatie uit de Ribbons te krijgen.

Kong goodie ribbon (13,5X3X5 CM)

 Dit is goed voor mentale stimulatie, voorkomt schrokken en gaat verveling tegen. Tip: wist je dat de Goodie Ribbons na het vullen ook ingevroren kunnen worden? Dit zorgt niet alleen voor een heerlijke verkoelende traktatie, maar maakt het kauwen op de Ribbon ook nog uitdagender omdat het de hond meer moeite en tijd zal kosten zijn bevroren snacks te pakken te krijgen.

Zoals gezegd zijn de Goodie Ribbons er in twee uitvoeringen, namelijk de normale variant en de Extreme. De Extreme is gemaakt van hetzelfde zwarte rubber als de andere Extreme-producten van KONG en is daardoor geschikt voor de enthousiastere kauwers die snel door normaal speelgoed heen bijten.

Deze Extreme-variant is verkrijgbaar in maat M en L, de standaard rode uitvoering in maat S, M en L. Zo kun jij jouw klanten voor elke hond een geschikte variant bieden en kunnen zij deze vakantie met een gerust hart een dagje weg!

Geef een antwoord

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee zorgen we bijvoorbeeld dat jouw winkelmandje wordt onthouden. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
×